Онлайн курс самостійної підготовки до IELTS зі СПИСКАМИ СЛІВ IELTS

       Самостійна підготовка до IELTS вимагає багато часу та зусиль, тому що для підготовки до IELTS необхідно зробити певну кількість тестів з Reading and Listening, доки ви не почнете робити ці тести на необхідний бал; писати листи та твори у форматі IELTS доки ви не навчитеся писати їх відповідно до вимог іспиту за 1 годину; вивчити від кількох сотень до кількох тисяч нових слів щоб розуміти тексти та аудіо в тестах з Reading and Listening, вміти висловити свої думки у відповідь на запитання щодо Speaking, і звичайно ж міркувати про соціальні проблеми та проблеми зовнішнього середовища, які існують у світі, використовуючи широкий словниковий запас та великий асортимент синонімів.

      Цей тривалий процес, який вимагає значних витрат часу та енергії, можна зробити в 2 рази легше і швидше за рахунок готових СПИСКІВ СЛОВ на тему Speaking IELTS, що найчастіше зустрічаються в IELTS Reading and Listening, а також повного словникового запасу, поділеного на блоки з тем творів IELTS з перекладом і асоціаціями, і найголовніше - добіркою синонімів для перефразування, для тих, кому потрібно набрати 6 балів. І звичайно ж, покрокові зрозумілі інструкції та шаблони з фішками IELTS, які дають +1 бал на тому самому рівні словникового запасу.

      Ці списки слів дісталися мені від мого викладача з IELTS, колишнього екзаменатора IELTS, яка готувала мене до складання IELTS на студентську візу в Австралії (детальніше читайте в блоці Про мене) і допомогли підготуватися та успішно скласти цей іспит не тільки мені, а й моїм учням. , яких я згодом готувала до IELTS. Читайте відгуки про підготовку до IELTS.

         Підготовку за матеріалами курсу я рекомендую розпочати з блоку Speaking.

      Спочатку читаємо 01.Інструкції, потім дивимося блок 02.Слова та граматика на 5 балів, і особливу увагу приділяємо папці Базовий словниковий запас  і в ній файлик Слова плутають.

         Далі 03.Слова та картки де слова розбиті на теми 01.Activity 02.Event 03.Place 04.Person 05.Object. У кожній папці вчимо слова за списками, слухаємо асоціації та промовляємо картки. підготовка до IELTS,

         Папка 04.Вправи з Speaking потрібна тим, хто готується від 6 балів і вище. Вона містить вправи з перфектів, пасиву, шаблони з виразами та типовими перфектами, які дають +1 бал по Speaking, а також інструкції як відповідати на картку по IELTS Speaking щоб набрати максимальний бал. онлайн курс підготовки до IELTS

      У папці 05.Повний блок Speaking ми розглядаємо всі види питань по Speaking і як на них відповідати, щоб отримати більше балів.

Слова з перекладом та асоціаціями з IELTS. Тема Food and cooking курс самостійної підготовки до IELTS,

         Паралельно ви проходите другий блок Reading and Listening

      Починаємо з папки 01. Інструкції. Далі вчимо слова та робимо тести після перегляду інструкції з папки 02.Підготовка до Listening по IELTS 12. Продовжуємо підготовку до Listening з 03.Пробні тести та слова. Спочатку дивимося файли зі словами до підручників Cambridge IELTS 5,7,8, 9, 10, 11, 12. Далі йде папка 04. Підготовка до Listening за IELTS 7 з інструкціями та вправами на прикладі 7-го підручника. 

      До папки 05.Підготовка до Reading general ви переходите після того, як ви починаєте стабільно набирати необхідний бал по Listening. Фокус на підготовку одного блоку за раз. підготовка до ELTS самостійно курс онлайн

Зміст повного курсу підготовки до IELTS 

 Третій блок Writing проходимо паралельно з Reading

Спочатку вчимося писати листи слова, використовуємо з блоку Speaking.

Далі пишемо есе. Для цього читаємо 01.Інструкція, потім вчимо слова на теми 01.FAMILY AND GENDER ISSUES, 02.HEALTH AND SPORT, 03.CULTURE AND TRAVELING, TOURISM AND TRANSPORT AND COMMUNICATION, 04.EDUCATION, 05.EMPLOYMENT, 06.SOCIAL ISSUES + SUCCESS, GOVERMENT, 07. CRIME, 08.GLOBALIZATION AND OVERPOPULATION,   09.ENVIRONMENT,  10.TECHNOLOGY, 11.MEDIA AND ADVERTISING, BUSINESS.

У папці 02. Слова та читаємо приклади на закріплення 03. Приклади.

Далі вчимося розуміти типи творів 04. Розуміння теми і писати план 05. ​​План який потім ми вставляємо в шаблон 06. Вставка в шаблон.

 підготовка до ELTS самостійно курс онлайн

Переваги даного курсу полягають у тому що:

  1. У вас вже є всі слова, приклади, тести та інструкції, і вам нічого не потрібно шукати та витрачати на цей час.

  2. Кожен наступний блок містить покрокову інструкцію з поясненнями, що потрібно робити, щоб отримати максимальний результат з мінімальною витратою часу.

  3. Всі слова дано з перекладом, транскрипцією та аудіо з асоціаціями + приклади використання для кращого запам'ятовування. Наприклад:

  • До кожної теми Speaking є картки для опрацювання та закріплення слів. курси для здачі IELTS

  • До кожної теми Writing є приклади та теми, на які потрібно написати плани або твори + шаблони та розбір прикладів з поясненнями. курси підготовки до IELTS

  1. Перед тим як робити тести з Reading and Listening ви вчите слова та дивіться інструкцію з розбором цього тесту з рекомендаціями, на що вам потрібно звернути увагу, щоб дати максимум правильних відповідей.

Ваше завдання зробити вибірково ті блоки, якими вам потрібно підвищити результат. Якщо у вас вже поставлена ​​граматика та перфекти, то блок з граматики вам не потрібен. Даний курс робить підготовку до IELTS вдвічі легше і швидше, але це не чарівна пігулка, і попрацювати все-таки доведеться, тому що потрібно вивчати слова, робити тести, писати твори, і все це невід'ємна частина підготовки до IELTS.

     Програма курсу розрахована на 3 місяці, якщо ви приділяєте підготовці до IELTS 2-3 години на день. Відповідно, якщо ви не працюєте і можете займатися більше 6 годин на день, то терміни проходження скоротяться до 1-го місяця (якщо ваш рівень англійської від Pre-intermediate і вище).

  Купуючи цей курс, ви скорочуєте час підготовки до IELTS в 2 рази, залишаєте собі більше часу на відпочинок або виконання завдань курсу, і витрачаєте менше часу на пошук та обробку матеріалів. Основна перевага цього курсу в тому, що всі матеріали структуровані. Наприклад, теми Speaking розбиті на 5 основних блоків, 1-5 списків слів у кожному, і до кожної теми ви отримуєте списки слів по IELTS з перекладом та асоціаціями, приклади та картки для опрацювання, щоб закріпити новий словниковий запас для IELTS. Так само точно в блоці Ессе ви отримуєте всі типові теми творів IELTS (це від 80 до 90% всіх тем, які трапляться вам на іспиті), розбиті на 11 груп зі словами та прикладами до кожної групи для кращого закріплення. Докладніше дивіться  курс самостійної підготовки до IELTS онлайн 

Зміст повного курсу підготовки до IELTS 

   Ще один значний плюс - це аудіо з асоціаціями, які дозволяють вивчати слова, займаючись улюбленими іншими справами, наприклад гуляючи в парку або роблячи роботу по дому. Як бонус ви отримуєте блок Слова плутають. Це список слів, які плутають більшість російських абітурієнтів і на яких вони втрачають бали. онлайн курс підготовки до IELTS, підготовка до IELTS  І звичайно ж, чарівні фішки IELTS для підготовки до формату іспиту. Вони складаються з синонімів до теми есе, універсального шаблону для есе, який легко вивчити, тому що він один для всіх типів творів, і який дає + 0,5 - 1 бала. Далі йдуть шаблони Speaking з типовими Перфектами та виразами до кожної теми Speaking IELTS, які ви можете завчити та просто вставляти при відповіді на картки IELTS Speaking та отримати свої +1 бал по Speaking. курси для здачі IELTS

  Плюс до цього в кожному блоці ви отримуєте зрозумілі покрокові інструкції , як готуватися і в якому порядку опрацьовувати матеріали для максимальної ефективності.

  Матеріали даного курсу, особливо списки слів найефективніші на початку підготовки, оскільки створюють основу написання творів, розмовної мови та розуміння текстів. І вже на основі цієї бази набагато швидше та легше готуватися формату іспиту.

  В даному курсі ви отримаєте всі необхідні слова  до всіх чотирьох блоків IELTS, а також шаблони, фішки та інструкції як робити Reading and Listening, відповідати на запитання по Speaking, писати листи та твори в письмовій частині IELTS, щоб отримати + 0,5 – 1 бал на тому ж рівні словникового запасу та граматики, який у вас є на даний момент.

     Готуйтеся до IELTS швидко і легко, а вільний час, що залишився, використовуйте для відпочинку а не зубріжки. Купуючи даний курс, ви купуєте не тільки матеріали та методики для підготовки до IELTS, але в першу чергу свій вільний час та гарний настрій + скорочує час підготовки у 2 рази. курс самостійної підготовки до IELTS,

                Способи оплати:

            1.В доларах – платіжна система Payoneer (рахунок для оплати приходить на e-mail, можна оплачувати on-line з банківської картки у будь-якій валюті, реєструватися не потрібно);

             2. У євро – TransferGo

             3. У гривнях – банківська карта.

Вартість курсу підготовки до IELTS на 6 – 7 балів 2000 грн/80$

ВЕСНЯНА ЗНИЖКА до 30.05.2022 999 грн/40$

Щоб придбати курс, пишіть мені 

 на пошту ieltsrepetitor@gmail.com

             Skype: ieltsrepetitor

             Viber +380962259990

             Дзвоніть  +380971779496 ( с 10.00 до 20.00  Пн-Нд )       

«Я хочу придбати Курс підготовки до IELTS на 6 – 7 балів. Оплата в гривнях/ долларах».

ГОТУЙТЕСЯ ДО IELTS ШВИДКО І ЕФЕКТИВНО