Репетитор IELTS онлайн по Skype, підготовка до IELTS В 2 РАЗИ ШВИДШЕ ЗІ СПИСКАМИ СЛІВ IELTS

Потрібна допомога у підготовці до IELTS? Ви не знаєте з чого почати і як готуватися, щоб отримати необхідний бал максимально легко і швидко? Можу вам допомогти!

Готуватися до IELTS можна швидко, легко, ефективно, якщо вивчати тільки необхідні слова до кожної теми IELTS Speaking and Writing з уже готовим перекладом та асоціаціями, закріплювати їх читанням та опрацюванням правильно написаних прикладів творів IELTS, і відразу вчити вчитися говорити та писати у форматі іспиту IELTS , використовуючи всі фішки, які дозволяють отримати + 1 бал на тому ж рівні граматики та словникового запасу. У цій статті ви дізнаєтесь, як саме проходить така підготовка.

Я займаюся підготовкою студентів IELTS із 2011 року. Для цього я використовую матеріали Курс підготовки до IELTS на 6 – 7 балів зі СПИСКАМИ СЛІВ по IELTS, який містить списки слів та аудіо з асоціаціями по блоках Reading, Listening, Speaking and Writing, а плюс спеціальні добірки синонімів у кожному блоку б зменшити час підготовки до IELTS у 2 рази та зробити процес максимально легким та приємним. Саме за допомогою цих матеріалів я можу допомогти вам підготуватися до IELTS в 2 рази швидше і легше, і гарантовано здати IELTS з першого разу. Читайте Відгуки моїх учнів про підготовку до IELTS і інформацію Про мене.

Підготовка до IELTS починається в першу чергу з визначення вашого рівня Speaking за критеріями IELTS, які включають:

словниковий запас;
граматика;
зв'язність мови (використання складнопідрядних речень та слів-зв'язок);
вимова.

На першому занятті я визначаю ваш рівень та основні помилки, виправляю самі базові (найчастіше це порядок слів та прості часи) та проробляю усно на уроці. Вдома ви навчаєте слова з різних тем IELTS Speaking (за списками з перекладом та аудіо-уроками з готовими асоціаціями, щоб зробити підготовку максимально швидкою та легкою) та робите вправи з граматики. На уроці ми промовляємо ті теми, слова до яких ви вивчили вдома, також я даю вам усні вправи для постановки граматики, і допомагаю придумати асоціації до тих слів, які ви не змогли запам'ятати.

Підготовка до IELTS Speaking на 6 балів займає:

24 – 30 занять із рівня beginner,

16 – 20 занять з рівня elementary,

8 – занять із рівня pre-intermidiate.

За цей час ми піднімаємо ваш рівень Speaking до 6 балів за шкалою IELTS. Для ви вчитеся правильно використовувати базову граматику і прості часи англійської + слова зв'язки.

Якщо ви готуєтеся на 7 балів мінімум для імміграції в Канаду (а для того, щоб здати на 7.0 мінімум усі секції, потрібно підготуватися на 7,5 балів), то далі у нас йде блок опрацювання Perfect Passive – це складніша граматика для підвищення балів по Speaking. Цей блок займає 8 – 10 занять разом із опрацюванням різних типів карток та питань до і після картки. У ньому я даю вам шаблони Speaking із фразами та граматикою за різними типами карток, а також аудіо та відео інструкції.

Паралельно з підготовкою до Speaking йде підготовка до Listening. Тут я даю вам списки слів із перекладом із пробних тестів (підручники Cambridge IELTS  5, 7, 8, 9, 10, 11, 12). Вдома ви навчаєте слова, слухаєте аудіо, знаєте текст до аудіо і робите пробні тести. На уроці я даю вам стратегію проходження тестів і роботи з текстом, а також розбираю складні і не зрозумілі моменти, якщо в цьому є необхідність.

Далі йде підготовка до IELTS Writing, і першим блоком тут йдуть листи. Ви пишете вдома 2 -3 листи, які ми розуміємо на уроці, а якщо цей блок дається вам важко, тоді ми опрацьовуємо частину листів усно на уроці. У цьому блоці я даю вам теми листів, шаблон листа, слова за темами та фрази для отримання більш високого балу. Словниковий запас тут такий же, як у Speaking.

Ми продовжуємо підготовку до Writing блоком есе – це другий блок для підготовки до IELTS general і перший для IELTS academic. Цей блок займає 12 занять і в ньому ви отримуєте:

теми есе відсортовані за типами,
списки слів, висловів та синонімів до кожної теми IELTS Writing,
приклади есе написані вчителями та екзаменаторами IELTS,
шаблон есе IELTS який піднімає результат на 1 бал.

Ми опрацьовуємо частину тем на уроці, вдома ви вчите слова і пишіть 2 – 3 твори, я їх перевіряю, і на наступному уроці ми розбираємо помилки і дивимося, що можна покращити.

Наступний блок підготовки для IELTS academic – це графіки. Він займає 8 занять для хорошого, глибокого опрацювання різних типів графіків і включає такі матеріали:

списки слів та синонімів для опису графіків,
приклади графіків відсортовані за типами.

Працюємо з графіками ми за тією ж схемою – на уроці промовляємо основні тенденції та описуємо кілька штук, вдома ви пишіть опис 2-х – 3-х графіків, помилки у яких ми розуміємо на наступному занятті.

І останній блок – це підготовка до IELTS Reading, який йде паралельно з підготовкою до Writing або Speaking блок Perfect Passive. Ви також отримуєте списки слів із пробних тестів та стратегію проходження тестів. Якщо у вас виникають складності, то ми з вами опрацьовуємо навички проходження даного тесту на уроці. Здебільшого це вправи на візуалізацію тексту та опрацювання ключових слів у питаннях.

Говорили багато і красиво, а тепер підіб'ємо підсумок. Основні моменти і питання, що часто ставляться:

З якого рівня ви готуєте IELTS? Я готую IELTS з будь-якого рівня, включаючи нульовий.

Які матеріали ви використовуєте? Я готую студентів до IELTS за матеріалами Курс підготовки до IELTS на 6 – 7 балів зі СПИСКАМИ СЛОВ за IELTS який включає списки слів по блоках Reading, Listening, Speaking and Writing з аудіо та асоціаціями відсортованими за темами, приклади листів, так само відео зі стратегіями проходження тестів та методикою асоціацій для запам'ятовування слів. Для виконання тестів використовую офіційні підручники видавництва Cambridge. Всі матеріали систематизовані, відсортовані за темами, рівнями складності та частотою вживання. Курс розбитий на чіткі зрозумілі кроки, теми та слова згруповані, щоб з інформацією було легко працювати і вона краще запам'ятовувалась.

З чого розпочинається підготовка? Підготовка до IELTS починається зі Speaking, постанови базової граматики та словникового запасу. Якщо у вас це вже є далі підготовка до формату іспиту: IELTS Writing general - 16 занять, IELTS writing academic - 24 заняття (графіки про твори), IELTS Speaking - рівень 6,5 - 7 балів - - 8 - 10 занять. Підготовка Listening проходить паралельно з Speaking , Reading паралельно з Writing. Ці терміни середньостатистичні. Залежно від того, наскільки легко чи складно вам дається матеріал, термін можна скоротити або навпаки. Головне - постановка навичок: візуалізації, розмовної мови, написання есе, листів та графіків, а так само сприйняття англійської мови на слух та проходження тестів.

Як відбувається перше заняття? На першому занятті ми з вами працюємо над вашою розмовною англійською. Я виправляю основні граматичні помилки та даю рекомендації як покращити ваш Speaking. Я оцінюю ваш рівень англійської за критеріями IELTS і відповідаю на всі ваші запитання щодо термінів і методик підготовки. Ми з вами проводимо повноцінне заняття, яке починається після передоплати, і це єдиний спосіб зрозуміти, наскільки особисто вам підходять ті методики, з якими я працюю.

Що відбувається на уроці? На уроці переважно розмовна практика, іноді опрацювання граматики або тестів (тих частин, які вам важко даються). Кожне заняття триватиме 1 годину або 1,5 години, домашнє завдання на 2 – 3 години (тому кількість, тому кількість занять на тиждень 1, 2 або 3 ви вибираєте залежно від наявності у вас вільного часу).

Ви перевіряєте домашню? Я не тільки перевіряю виконання завдань, і наскільки добре ви вивчили слова та граматику, але також даю спеціальні вправи усно на уроці, або відео та аудіо інструкції, за якими ви займаєтеся вдома. На уроці ми з вами займаємося постановкою навичок розмовної та письмової англійської мови відповідно до критеріїв IELTS.

Які терміни підготовки до IELTS? Терміни підготовки: + 1 бал по всіх 4-х секціях за 16 занять (2 місяці при 2-х заняттях на тиждень, тривалістю 1,5 години кожне). Свій рівень по IELTS на даний момент ви можете перевірити пройшовши пробний тест IELT Listening або Reading.

Скільки коштує 1 заняття? Вартість одного заняття з підготовки до IELTS з Skype тривалість
1 година 395 грн/ 15$

1,5 години 550 грн / 20 $

Оплата за 24 години.

Сплатити заняття можна:

1. У гривнях – банківська карта.

2. У доларах - платіжна система Payoneer (рахунок для оплати приходить на e-mail, можна оплачувати on-line з банківської картки в будь-якій валюті, реєструватися не потрібно);

3. В інших валютах – послуги переведення з картки на карту типу Transfergo.

Яку гарантію ви даєте? Я гарантую результати по Speaking та Writing при 100% виконанні домашньої роботи і термінів підготовки 16 заняття + 1 бал. Гарантією є оплата пробного тесту, якщо ви набрали менше того бала, на який я вас оцінила.

Я прошу вас взяти до уваги, що я працюю Пн – Нд, перше заняття 10.00, останнє 19.00 по Москві. Через велику популярність іспиту IELTS я можу взяти максимум 2-3 нових учня на місяць.

Ви можете вибрати постійний час занять або ми можемо домовлятися про кожне наступне заняття. Оплата, скасування та перенесення занять за 24 години.

Щоб записатись на перше заняття, напишіть мені на ieltsrepetitor@gmail.com :

Термін здачі та необхідний бал;
Дні та час по Москві, коли ви хотіли б займатися;
Коли хочете провести перше заняття;
В якій валюті вам зручно оплачувати заняття.

До першого заняття ми з вами домовляємося про час та способи оплати, які вам підходять. На першому занятті я відповідаю на всі питання щодо вашого рівня Speaking IELTS, термінів та методик підготовки.

Готуйтеся до IELTS в 2 рази швидше і запам'ятовуйте слова в 2 рази легше завдяки спискам слів за темами IELTS з перекладом та асоціаціями, щоб здати IELTS з першого разу на необхідний бал і отримати такий сертифікат

.Пишіть мені на пошту: ieltsrepetitor@gmail.com

Skype: ieltsrepetitor

Viber +380962259990

Телефонуйте +380971779496 ( з 10.00 до 20.00  Пн-Нд )